CX seizoen geopend / 23 oktober CX clinic

Terwijl afgelopen weekend nog menig bbq tevoorschijn werd gehaald werd alweer de 1e nationale veldrit van het seizoen gereden. In Dordrecht was het stofhappen en laagvliegen. Bij zowel de amateurs als de masters stonden verschillende CTWTers aan de start. De resultaten lieten nog wat te wensen over. De een vond wel de snelheid, maar had wat brutaler moeten rijden. De ander had pure pech door een afgebroken zadel. En bij weer een ander ontbrak nog de finesse op de CX na een zomer op de weg. Allemaal al wel beter dan iedereen die helemaal niet aan de start stond 😉

Veldrijden is een ontzettend leuke manier om de winter door te komen. Of je nu wedstrijden of gewoon lekker toert over de onverharde wegen. Bovendien is het een hele goede manier om je “bike-handling skills” te verbeteren. En wat is er nu lekkerder dan op zondagmorgegn een uur crossen, fietsje poetsen en dan lekker rozig op de bank naar de superpresitge op de buis kijken.

Na de enthousiaste reacties van vorige jaar organiseert CTWT op 23 oktober onder leiding van Rob Meeuwessen weer een cyclocross clinic. Zo kan je kennismaken met de techniek van het veldrijden of juist werken aan je zwakke punten.

Meld je snel aan voor de clinic! Alle informatie is hier terug te vinden op ons forum. Mocht je iets specifieks willen leren/trainen dan kan je dat aangeven.

Check voor al onze andere activiteiten altijd de agenda (zoals bijv. het CK). Bovendien kunnen alle leden die meedoen aan een CTWT activiteit de enige echte CTWT fleece bestellen. Lekker warm voor na de training/cross/noemmaarop….

Agenda: Clubkampioenschappen en Munsterland Giro

Maandag 3 oktober wordt weer de Sparkassen Münsterland Giro gereden, een perfect georganiseerde cyclo over een autovrij parcours met tienduizenden mensen langs het parcours. Het is de ultieme gelegenheid om je eens prof te voelen. Deze jedermannrennen wordt elk jaar gehouden op 3 oktober – een nationale feestdag in Duitsland – en gaat vooraf aan de profkoers.
Lees hier en hier een mooie verslagen van de editie van 2014. De editie van dit jaar gaat over hetzelfde parcours.
CTWT heeft voor haar leden tien kaarten die te krijgen zijn voor de oorspronkelijke prijs. Maar wees er wel snel bij, want op is op!

Check voor meer informatie het forum hier.

Op 9 oktober wordt weer het jaarlijkse CTWT clubkampioenschap georganiseerd. Dat is elk jaar weer een feest, waarbij achteraf de discussie plaats vindt wat nu het hoogtepunt was. De kidsrace, de BBQ of toch gewoon de wedstrijd. Hoe dan ook het belooft weer een topdag te worden.

Heb je je nog niet aangemeld doe dat dan snel hier.

Oh en heb je nog nooit een wedstrijd gereden, dan is dit juist de kans om dat eens een keer te proberen!