Drummen op Zwift bij de CTWT friday night ride

Bijna honderd mensen reden afgelopen vrijdag mee aan de CTWT Zwift Friday Ride. Dat betekende een nieuw deelnemersrecord. Onder degenen die meereden was zelfs oud prof Roger Hammond. In 2004 was hij nog derde in Parijs Roubaix. Nu reed hij keurig mee in het CTWT Peloton.

Bang voor valpartijen hoef je echter niet te zijn. In de virtuele wereld van Zwift is een peleton van 100 geen probleem. Er is vooral de uitdaging voor de “ride leader” (herkenbaar aan het gele pijltje boven zijn hoofd) om de groep bij elkaar te houden.

Elke vrijdagavond is er een Zwift Ride. Check ons forum voor meer info of de rit in de Zwift kalender.

Doe vanavond de CTWT Zwift ride en win een Elite Rampa trainer

Elke vrijdagavond organiseert CTWT de Zwift Friday night ride. Een virtuele trainingsrit op Zwift (http://zwift.com/what-is-zwift).

Om het nieuwe jaar goed te beginnen geeft Zwift samen met Elite 3 Rampa trainers weg. Om hierop kans te maken hoef je alleen maar een “Zwift in the New Year ride” te voltooien.

De vrijdagavond rit van CTWT is een van deze “New Year rides”. Dus stap vanavond op de fiets en rijd met ons mee: http://zwift.com/events/view/4651

Heb je vragen over Zwift of deze trainingsrit. Bezoek dan het wielertoerist forum: http://www.wielertoerist.nl/forum/viewtopic.php?f=3&t=21765