Bas Classic breidt uit en Zuiderzee ronde gaat voor de overtreffende trap van episch!

Zuiderzeeronde

Op 2 juni wordt alweer voor de 5e keer door CTWT de Zuiderzee ronde verreden. Een “rondje” om wat vroeger de Zuiderzee was. Omdat het dit jaar het lustrum van deze rit is, heeft CTWT besloten om de kaap van de 400km te slechten. De meningen over dit idee zijn verdeeld 😉 Dit jaar wordt ook de Wieringerpolder gerond. Die was tenslotte vroeger ook Zuiderzee. Check voor de datum en details de agenda of het forum.

 

Bas Classic

De Bas Classic is nog zo’n jaarlijks terugkerende activiteit. Ook dit jaar wordt hij weer georganiseerd. Op verzoek wordt de Classic uitgebreid met een 2e afstand. Naast de ca. 160km is er dit jaar ook de optie om 100km te rijden. En uiteraard wordt er weer afgesloten met een goede BBQ! Check voor de datum en details de agenda of het forum.

 

Zeer geslaagde Gran Fondo Schleck

De eerste verslagen en reactie druppelen langzaam binnen op ons forum. Zo te horen was het een zeer geslaagd evenement. Wij zijn benieuwd naar alle verhalen en reacties.

CTWT trapt haar cycloseizoen af met Schleck Gran Fondo

Nu de voorjaarsklassiekers weer achter de rug zijn en iedereen in de ban is van het roze in de Giro is het tijd voor de cyclo liefhebbers om er weer op uit te trekken.

CTWT gaat aankomend weekend op pad met 16 man richting Luxemburg voor de nieuwe cyclo “Schleck Gran Fondo”.

Een cyclo door het trainingsgebied van Frank Schleck. De deelnemers mogen zicht stukbijten op 162km’s en moeten 2400hm overwinnen. Kenmerkend voor het parcours zijn de vele korte steile klimmen. De race gaat onder andere door het schitterende Mullerthal, ook wel “klein Zwitserland” genoemd.

CTWT heeft van haar sponsor voor de deelnemers voeding gekregen in de vorm van energierepen en gels.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en natuurlijk veel plezier. Dat iedereen maar zijn doelstelling mag behalen.