5e plek bij de recreanten in Omloop der Zeven Heuvelen!

Afgelopen werd de Omloop der Zeven Heuvelen verreden. Een mooi omloop over geaccidenteerd terrein.

Bij zowel de recreanten als de amateurs stonden de nodige CTWTers aan de start. Bij de recreanten wist Ronald Vos beslag te leggen op een mooie 5e plek!

Bij de amateurs waren de CTWTers minder succesvol. Of het nu het grote deelnemersveld was of de slechte benen na de bbq van de avond ervoor is niet bekend. Maar veel CTWTers zat gepositioneerd achter de verschillende breuken in het peleton waren kansloos voor de ereplaatsen.

Ploegentijdrit Wielerweekend Gilze

Afgelopen weekend stond een CTWT ploeg aan de start bij de ploegentijdrit in Gilze. Hier het verslag van forumlid Concorde:

We waren met 5 man, want helaas kon de 6e man niet. Maar goed, de tijd van de 4e man telde dus wat dat betreft geen probleem. Helaas niet de gelegenheid om het parcours te verkennen, want daar werd al gereden.

Om 15:53 gingen we van start, vanaf een echt startpodium. Dat ging nog bijna mis, omdat ze de fiets van Pesah te snel loslieten.
We moesten 3 rondjes rijden van ruim 7 km, dus afgesproken om het eerste rondje enigszins rustig aan te doen zodat we het parcours leerden kennen, hoe de bochten lopen, waar de wind vandaan kwam enzo.

In de eerste ronde was al duidelijk dat Wim het heel zwaar had, hij was net ziek geweest en nog onvoldoende hersteld. Dus na de eerste ronde lag Wim eraf en moesten de overige 4 man bij elkaar blijven.

Ook Pesah was ziek geweest, en die had ook zijn goede benen nog niet terug. Die bleef dus vooral in 4e positie, waar hij uit de wind kon blijven, en het wiel goed kon houden.
De overige 3 konden we wel goed door blijven rijden. Onze nieuwe man Stephan was een prima aanwinst voor de ploegentijdrit. En Ayhan had zijn goede vorm uit de Transalp meegenomen. Bij mij ging het verder ook wel lekker.
In de loop van de 3 ronde kon Pesah toch nog zijn beurtjes doen, en voor we het wisten snelden we alweer op de finish af.
Uiteindelijk 44,3 km/h, goed voor een 16e plek. :oke:
Op zich een goede prestatie, best tevreden mee aangezien we nog zeker geen ge-oliede machine zijn.