Goed begin CTWT reis met Dreilander Giro – podium en top 10!

CTWT zit met haar leden op dit moment in Nauders voor het eerste deel van een mooie fietstrip in de bergen. Gisteren werd de Dreilander Giro succesvol uitgereden door 18 leden. Onderweg werden ze ondersteund door onze eigen verzorgingspost.

Van alle 18 natuurlijk een topprestatie, maar die van Dennis van Bergen springt er uit. Hij wist beslag te leggen op de 9e plek overall. Gefeliciteerd!

Alsof dat niet genoeg was, wist Cycling Team Wielertoerist ook nog het derde treetje op het podium te behalen in de teamclassificatie.

De volgende cyclo is de Dolomieten Marathon, maar ondertussen wordt er natuurlijk gewoon van de omgeving genoten. Veel plezier nog mannen!

Met dank aan sportograf voor de foto uit de best-of-gallery

Inschrijving Camerig Classic geopend

Vorig jaar werd voor het eerst sinds jaren de Camerig Classic weer verreden. Dit is zo goed bevallen dat we besloten hebben de rit ook dit jaar te organiseren. 23 september gaan we weer naar Zuid-Limburg.

Het programma ziet er als volgt uit:
9:45 verzamelen met koffie en vlaai bij AGR XP, Plenkertstraat 50, Valkenburg http://www.amstelgoldracexp.nl
10:30 vertrekken
12:00 start Camerig classic (1e ronde gezamenlijk)
16:00 finish Camerig classic
17:30 pastamaaltijd

Kosten:
Voor deze dag wordt een eigen bijdrage van € 15,- gevraagd.

Na aanmelding gaan we er van uit dat je komt. Vanuit de vereniging worden er meer kosten gemaakt dan de hier genoemde € 15,- PP. Kom je niet opdagen of meld je je te laat af, dan worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Regels
– Deelname is enkel voor leden van CTWT
– Deelname is geheel op eigen risico.
– CTWT kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen en schade, o.i.d.
– Valhelm verplicht.
– Houd je aan de verkeersregels om ergernis bij andere weggebruikers te voorkomen.
– Er wordt daar waar mogelijk gebruik gemaakt van de fietspaden.

Voorzieningen
Bij het AGR XP is voldoende parkeergelegenheid aan de Prinses Beatrixsingel. Parkeer eerst je auto en haal dan je parkeerkaart bij AGRXP.
Kleedkamers met douche zijn beschikbaar

Route
Vanuit het AGRXP rijden we gezamenlijk via een omweg naar de voet van de Camerig. Als iedereen aanwezig is, rijden we de eerste lus gezamenlijk.
De lus van de Camerig Classic is bijna 20 km (zie https://www.strava.com/segments/2035005). Deze wordt maximaal 5 keer gereden. Na afloop rijden we de kortste weg terug naar Valkenburg. Zodra de complete route bekend is, zullen we deze ook delen.

Deelnemers
Gelet op de capaciteit is in eerste instantie plek voor 40 deelnemers. Inschrijven kan tot 15 september via het forum (klik hier)

Het was een mooi weekend voor CTWT

In Frankrijk stonden vijf CTWT-ers aan de start van Les Trois Ballons. Zij zetten daar mooie resultaten neer:
635 Ferry Stoffer 8.57
819 Arnoud Hensen 9.21
839 Peter Lisseveld 9.24
1029 Mark Meijerink 9.55
1295 Jeroen Veldman 10.54

Een paar honderd kilometer daar vandaan stonden acht ctwt-ers aan de start van Rundum Köln. Helaas wist een van de deelnemers de eindstreep niet te halen. Pleun Stevens raakte vrij snel na de start betrokken bij een valpartij. Na behandeling in het ziekenhuis kon hij weer naar huis. Naast enkele kneuzingen en schaafwonden lijkt er gelukkig verder weinig aan de hand en hij denkt over twee weken gewoon mee te kunnen met onze cycloweek.
Zijn cyco duurde exact 1008 meter. De andere deelnemers voltooiden de 123 kilometer wel.
205 Marcel Janssen 3.11.35
255 Niels Hartland 3.16.06
348 Arien Oskam 3:18:48
357 Eric Fronik 3:19:00
388 Wim Cats 3:21:19
788 Martin Gerritsen 3:45:44
857 Ronald Brugmans 3:55:07

Ten slotte nog een vermelding van Michel van der Hoeven die op de kwart triatlon in Huizen beslag legde op de zesde plaats. Chapeau.