Baanclinic & eindejaarsevent 29 december

Op dinsdag 29 december 2015 verzorgt CTWT voor haar leden een baanclinic & eindejaarsevent, in het Velodrome in Amsterdam. Een prima gelegenheid in de drukke feestdagen om zowel wat aan je conditie te doen als je clubgenoten een fijne jaarwisseling en alvast alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen!

Het programma is als volgt:
– 15u tot 17u: Baanclinic
– 17u: Eindejaarsborrel en buffet

Het buffet bestaat uit:
– Minestrone of Tomatensoep
– Pasta met naar keuze vegetarische of carbonara saus
– Salade

Locatie: Velodrome Sloten, Sloterweg 1045 1066 CD Amsterdam (http://www.velodrome-amsterdam.nl/)
Kosten: de deelnamekosten aan clinic bedragen €12,50 per persoon. Kosten van de eindejaarsborrel en buffet bedragen €7,50 per persoon. CTWT neemt 50% van de totale kosten voor haar rekening – dit is al verrekend in de prijs per persoon.

Vanzelfsprekend zijn partners en andere gezinsleden van harte welkom als toeschouwers bij de clinic, en natuurlijk ook bij borrel & buffet. In het laatste geval geldt ook een prijs per persoon van €7,50 (prijs voor kinderen is nader te bepalen).

Voor deelname aan de clinic heb je een baanfiets nodig. Wanneer je zelf geen baanfiets hebt, kun je er een huren bij het Velodrome à €11. Dat is inclusief schoenen en SPD-plaatjes.

Aan de clinic kunnen 15 tot 35 mensen deelnemen. 15 is het minimum. Bij meer dan 35 deelnemers zullen we de baan langer afhuren.

Aanmelden via dit topic op wielertoerist.nl