Trainingsweekend 18 tm 21 maart 2016

De vereniging organiseert van 18 tot en met 21 maart 2016 een trainingsweekend voor CTWT-leden. (Een weekend later was geen optie vanwege de pasen.)

DE LOCATIE IS LA GARE IN HOMBOURG (net als in 2014)
Rue de la Station 22, Hombourg

Programma:

Vrijdag 18 maart 2016
– 12.00 uur aankomst Hombourg – parkeren bij het huis, huis zelf vanaf 15.00 uur beschikbaar
– 12.15 uur VERTREK 70-90 km
– niet fietsers op de vrijdag kunnen in ieder geval vanaf 17.00 uur terecht in onderkomen, Rue de la Station 22, Hombourg (graag even per PB melden als je op vrijdag niet meefietst)
– 18.30 gezamenlijke pastamaaltijd
– bioscoop (in huis) / bankhangen / fietssleutelen /sterke verhalen

Zaterdag 19 maart 2016
– gezamenlijk ontbijt
– 10.00 uur vertrek rit EIFEL, IN TWEE OF DRIE GROEPEN, een groep die minder lang wil zou zich eerst kunnen verplaatsen met de auto
– 13.00 uur gezamenlijke lunch onderweg en evt. verdere opsplitsing groepen (wordt vrijdagavond besproken)
– vervolg rit
– 18.30 uur gezamenlijke maaltijd
– bioscoop (in huis) / bankhangen / fietssleutelen / sterke verhalen

Zondag 20 maart 2016
– gezamenlijk ontbijt
– 10.00 uur vertrek lange rit Ardennen IN TWEE OF DRIE GROEPEN
– 18.30 uur gezamenlijke maaltijd, afhankelijk van aantal bij restaurant (kosten niet inbegrepen)
– Bankhangen en uitzwaaien maandagwerkers

Maandag 21 maart 2016
– 8.00 uur gezamenlijk ontbijt, huis veegschoon maken, prullenbakken legen, etc
– 10.00 uur herstelrit, koffie met appelgebak

Accommodatie
Er is een accommodatie “La Gare” in Hombourg, net over de grens. Het betreft een onderkomen met meerdere slaapkamers van verschillende grootte voor 35 personen. Het is bijzonder luxe en beschikt o.a. over een sauna, bioscoop en 12 badkamers :)

Er is geen schuur, wel een grote overdekt buitenverblijf waar de fietsen neergezet kunnen worden. ‘s avonds kunnen ze dan binnengehaald worden. Er is voor iedereen beddegoed en handdoeken.

Maximum aantal inschrijvingen
In het onderkomen is plek voor maximaal 35 man/vrouw. Meer is niet mogelijk. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt. Vol is vol.

Niveau en routes
Het trainingsweekend is om te trainen. Iedereen kan mee, iedereen is welkom, maar je beleeft weinig lol als dit je eerste rit van het jaar is. Omdat de niveau’s niet gelijk zijn bekijken we afhankelijk van de aanmeldingen hoe we de groep voor de tochten moeten splitsen. De groep is sowieso te groot om en peloton te rijden. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Dus na een groep van 10-15 man wordt altijd een gat gelaten naar de volgende groep. Vrijdagavond beslissen we over de andere routes en nadere groepsindeling.

Routes
– hier worden voor vertrek enkele routes in GPX geplaatst

Kosten
De kosten bedragen 130 euro per persoon inclusief maaltijden, overnachtingen, linnengoed, handdoeken en trainingen. ‘s ochtends kan een lunchpakket gemaakt worden, er is ook altijd fruit en koeken, maar specifiek fietsvoer dien je zelf mee te nemen. Eventuele uitgaven in restaurants/cafes dient iedereen in principe zelf te betalen. Als er gedurende het weekend budget over is, dan wordt een deel van die rekeningen uit de pot betaald. Dieten svp per PB doorgeven.

Deelnemers dienen EUR 130,- binnen twee weken na aanmelding over te maken op: NL11RABO0142268399 tnv Cycling Team Wielertoerist. Bij niet betaling vervalt de aanmelding na die twee weken.

Slecht weer
Een weekend als dit gaat altijd door. Mocht het weer uitzonderlijk slecht zijn, zal het programma worden aangepast met bijv. MTB-tocht, binnenfietsen (tacx mee !) en wat extra niet-fietsgerelateerde activiteiten.

Annulering en verzekering
Restitutie van de kosten bij annulering is niet mogelijk. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering en/of een reisverzekering als je dat wenst.

Aanmelden
Aanmelden via dit topic op wielertoerist.nl