Cyclo-arrangement rondom de ORM

CTWT verzorgt exclusief voor haar leden een cyclo-arrangement rond de Ötztaler Radmarathon (ORM) die op 28 augustus 2016 zal plaats vinden. Het cyclo-arrangement omvat het volgende:

– Inschrijving ORM (maximaal 10 personen kunnen deelnemen)
– Verblijf in Haus Saskia van woensdag 24 t/m maandag 29 augustus (5 nachten)

Dat betekent dat overige zaken zoals reis- en kosten van eten en drinken niet inbegrepen zijn in dit arrangement en voor eigen rekening komen van de deelnemers.

Kosten
Op dit moment zijn de exacte kosten nog niet bekend. Als indicatie voor de kosten per persoon kunnen de kosten van 2015 worden genomen. Die bedroegen €149 p.p. voor deelname aan ORM, en €169 p.p. voor verblijf in een 4-kamerappartement bij volle bezetting.

Zoals besproken in de ALV zal CTWT een deel van de deelnamekosten voor haar rekening nemen. Wanneer de exacte kosten bekend zijn, wordt ook bekend hoeveel CTWT bijdraagt.

Ondersteuning
CTWT wil graag ondersteuning bieden aan haar leden die deelnemen aan ORM. Hiervoor zal een vrijwilliger worden gezocht. Dit kan een lid zijn dat meegaat maar niet aan ORM deelneemt, of een partner of familielid van een van de deelnemers. Er zal een ander topic geopend worden voor de speurtocht.

Aanmelden
Aanmelden kan door te reageren in het topic op wielertoerist.nl.. De mensen die zich hebben aangemeld, ontvangen per email een betaalverzoek zodra de exacte kosten bekend zijn. De betaling dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Wanneer je niet (op tijd) betaalt, vervalt je inschrijving en komt je plek vrij voor een ander.

Deelname aan dit arrangement gaat volgens het principe van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Bij meer dan 10 aanmeldingen gaan de extra aanmelders op een reservelijst. De personen op de reservelijst zullen worden ingeschreven als team voor de loting die begin maart 2016 plaats vindt. Wanneer er onverhoopt een deelnemer afvalt, kan zijn/haar plaats worden ingenomen door iemand van de reservelijst. Als het reserveteam wordt ingeloot, dan verzorgt CTWT ook een verblijf voor dit team. Gezien de beperkte capaciteit van Haus Saskia zal dat een ander “Haus” in Sölden worden.

Op 1 december wordt het team aangemeld. Voor die datum moeten alle aanmeldingen binnen zijn en betaald zijn.