Beachride Zandvoort, zondag 22 november 2015

Eindelijk een keer heerlijk op het strand rijden. De zeewind langs je gezicht, de meeuwen die voor je wielen opvliegen en het zond dat de wind onder je fiets doorblaast. Eigenlijk moet iedereen een keer op het strand hebben gefietst. De ervaring is uniek. CTWT biedt je op 22 november de kans. Dan houdt ze vanuit Zandvoort een Beachride over 45 kilometer. Het is een ideale mogelijkheid om kennis te maken met het rijden over het strand en de wat meer doorgewinterde strandrijders kunnen er een mooie duurtraining van maken.
Heb je geen fiets voor het strand? Geen nood. Je kunt in Zandvoort een atb huren waarmee je op het strand mag rijden. Laat dit wel zsm weten, want die fietsen moeten we natuurlijk van tevoren regelen.

Aanmelden

Aanmelden via dit topic op wielertoerist.nl