Cycling Team Wielertoerist gaat “vreemd”

Begin mei werd de nieuwe CTWT kleding weer afgeleverd. Het sorteerteam heeft weer het nodige werk gehad om alle fietshirts, fietsbroeken, jacks, handschoenen, arm- en beenstukken etc. in de juiste tassen te stoppen.  Voor ruim 160 leden kleding is toch best veel.

Dit jaar zat er voor het eerst ook een CTWT hardloopshirt bij. Zo kunnen de CTWTers die wel eens hardlopen ook trots hun clubkleuren dragen bij het hardlopen. Of alle afnemers van het hardloopshirt ook lopen is niet bekend. Wij vermoeden dat de meesten ook gewoon na het fietsen van een wedstrijd, cyclo of toertocht er gesoigneerd bij willen lopen.

Bestuurslid Michel loopt wel hard en heeft het shirt meteen aan een praktijktest onderworpen. Met succes! Bij de Eemmerloop liep hij een dik PR op de incourante afstand van 9km. De Eemmeerloop is een estafetteloop van 50km voor teams van 5 man. Elke deelnemer uit het team neemt een vast deel van de afstand voor zijn rekening. Vandaar de 9km.

Michel heeft dit jaar ca. 30 trainingsuren lopend afgelegd. Dit harde werk resulteerde in een tijd van 43 minuten! Zijn oude PR stond op iets meer dan 50 minuten voor 10km. Niet slecht voor een fietser. En met zo’n shirt ziet dat er altijd goed uit!

image1