Spannende ontknoping 5-banen toernooi

Afgelopen dinsdag werd de finale van het 5-banen toernooi verreden bij DTS in Wijdewormer. CTWTer Hugo stond nog steeds goed in het klassement. In theorie zou het podium nog mogelijk zijn, maar niet makkelijk. Plek 3 t/m 7 worden slechts door enkele punten van elkaar gescheiden.

In de finale wedstrijd lukt het Hugo om in de beslissende slag te geraken. De kopgroep weet zelfs het peleton op een ronde achterstand te rijden. Bij het afsprinten is er helaas wat onduidelijkheid. De helft van de kopgroep rijdt door, terwijl de andere helft uitbolt. Niet iedereen had meegekregen dat de kopgroep 2 rondes later af zou sprinten. Zo wordt Hugo 6e en mist een kans op meer.

Ondanks deze teleurstelling weet Hugo het klassement met een mooie 6e plek af te sluiten!