Klinkende Cyclo resultaten!

Uw verslager is even druk geweest met niet-fiets gerelateerde zaken, maar hopelijk heeft u wel het nieuws kunnen volgen via onze facebookpagina, het forum of twitter.

Zo niet dan een korte samenvatting van een aantal resultaten. Er zullen er vast een aantal ontbreken. Mocht je op zoek zijn naar uitgebreide cyclo verslagen kijk dan hier.

Er werden bijvoorbeeld de volgende cyclo’s verreden met CTWTers aan de start: La Marmotte, de Tour Transalp en de Granfondo Campionissimo.

In de Marmotte stonden er 7 stuks aan de start.  Edian wist zijn vorm door te trekken en eindige op een zeer mooie 10e plek!!! Zijn maatje Kenny Nijssen wist de overwinning binnen te slepen.

Maar ook de prestaties van de andere CTWTers mogen er zeker zijn. De volgende dag werd de Maratona dles Dolomites verreden met aan de start 4 CTWTers. Daar bleef het niet bij, want ook in La Pyrénéenne finishten er mannen van onze club.

Evert reed de Fausto Coppi in Italie. Een zware cyclo onder warme omstandigheden: ““Een berg die je niet ken moet je nooit onderschatten.”

Kortom er is weer veel bij te lezen op het forum en we kijken alweer uit naar de volgende evenementen op de agenda.