Agenda: Clubkampioenschappen en Munsterland Giro

Maandag 3 oktober wordt weer de Sparkassen Münsterland Giro gereden, een perfect georganiseerde cyclo over een autovrij parcours met tienduizenden mensen langs het parcours. Het is de ultieme gelegenheid om je eens prof te voelen. Deze jedermannrennen wordt elk jaar gehouden op 3 oktober – een nationale feestdag in Duitsland – en gaat vooraf aan de profkoers.
Lees hier en hier een mooie verslagen van de editie van 2014. De editie van dit jaar gaat over hetzelfde parcours.
CTWT heeft voor haar leden tien kaarten die te krijgen zijn voor de oorspronkelijke prijs. Maar wees er wel snel bij, want op is op!

Check voor meer informatie het forum hier.

Op 9 oktober wordt weer het jaarlijkse CTWT clubkampioenschap georganiseerd. Dat is elk jaar weer een feest, waarbij achteraf de discussie plaats vindt wat nu het hoogtepunt was. De kidsrace, de BBQ of toch gewoon de wedstrijd. Hoe dan ook het belooft weer een topdag te worden.

Heb je je nog niet aangemeld doe dat dan snel hier.

Oh en heb je nog nooit een wedstrijd gereden, dan is dit juist de kans om dat eens een keer te proberen!