CX seizoen geopend / 23 oktober CX clinic

Terwijl afgelopen weekend nog menig bbq tevoorschijn werd gehaald werd alweer de 1e nationale veldrit van het seizoen gereden. In Dordrecht was het stofhappen en laagvliegen. Bij zowel de amateurs als de masters stonden verschillende CTWTers aan de start. De resultaten lieten nog wat te wensen over. De een vond wel de snelheid, maar had wat brutaler moeten rijden. De ander had pure pech door een afgebroken zadel. En bij weer een ander ontbrak nog de finesse op de CX na een zomer op de weg. Allemaal al wel beter dan iedereen die helemaal niet aan de start stond šŸ˜‰

Veldrijden is een ontzettend leuke manier om de winter door te komen. Of je nu wedstrijden of gewoon lekker toert over de onverharde wegen. Bovendien is het een hele goede manier om je “bike-handling skills” te verbeteren. En wat is er nu lekkerder dan op zondagmorgegn een uur crossen, fietsje poetsen en dan lekker rozig op de bank naar de superpresitge op de buis kijken.

Na de enthousiaste reacties van vorige jaar organiseert CTWT op 23 oktober onder leiding van Rob Meeuwessen weer een cyclocross clinic. Zo kan je kennismaken met de techniek van het veldrijden of juist werken aan je zwakke punten.

Meld je snel aan voor de clinic! Alle informatie is hier terug te vinden op ons forum. Mocht je iets specifieks willen leren/trainen dan kan je dat aangeven.

Check voor al onze andere activiteiten altijd de agenda (zoals bijv. het CK). Bovendien kunnen alle leden die meedoen aan een CTWT activiteit de enige echte CTWT fleece bestellen. Lekker warm voor na de training/cross/noemmaarop….