CTWT Clubkampioenschap – Marcel Klapwijk grijpt titel

Het was een mooie nazomerdag in Nieuwegein waar CTWT bijeen kwam voor het jaarlijkse clubkampioenschap. In de A-groep won Marcel Klapwijk de titel door na een derde plek in de proloog als eerste over de streep te komen in de wegwedstrijd. Hij werd geflankeerd op het podium door Roland Blommestein en Pleun Stevens.

Eindsprint

In de B-groep won Chris Noorlander zowel de proloog als de wegwedstrijd. Volgend jaar mag hij in de A groep zijn kunsten vertonen.

De echte winnaars waren de deelnemers aan de Kids Race. Tegen de verwachtingen in wonnen zij allemaal in een eigen categorie en mochten een gouden medaille ophalen bij de prijsuitreiking. Dit alles zorgde voor voldoende stof tot napraten tijdens de barbecue. Het was nog lang onrustig in Nieuwegein.

Eén van de enthousiaste deelnemers aan de Kids Race

Het wegseizoen zit erop!