Lustrum reis naar Trophee de l’Oisans

CTWT bestaat in 2017 tien jaar en komt daarom met een speciale ledenreis. We gaan van zaterdag 24 juni tot en met maandag 3 juli naar de Franse Alpen om daar mee te doen met de Trophee de l’Oisans. Deze bestaat uit vier onderdelen, namelijk:

• La Vaujany Cyclosportive 173km
• Le Prix de Grandes Rousses 40km
• La Marmotte Granfondo Alpes 174km
• La Grimpée de l’Alpe 13km

We verblijven in het luxe chalet Rostaing in Vuajany, waar we onder andere de beschikking hebben over een eigen keuken en een mooie gezamenlijke ruimte. Het aantal plaatsen is echter beperkt tot zeventien. Meer mensen passen er niet in het chalet.
De kosten van deze unieke reis zijn op dit moment nog niet exact bekend, maar bedragen waarschijnlijk 150 euro. Dit is overigens exclusief de deelnamekosten aan de Trophee de l’Oisans. Ook overige zaken zoals reiskosten en kosten van eten en drinken zijn niet inbegrepen en voor eigen rekening van de deelnemers.

Deelname aan dit arrangement gaat volgens het principe van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Maar om iedereen een eerlijke kans te geven, openen we dit topic vanavond om 21 uur. Vanaf dan kun je je inschrijven. Bij meer dan 17 aanmeldingen gaan de extra aanmelders op een reservelijst.

Wil je mee met deze geweldige reis. Dat kan. Vanaf vanavond om negen uur kun je je aanmelden op ons forum: link

Nog even nog voor de duidelijkheid
Afspraken voor deelname CTWT-groepsreizen
CTWT-groepsreizen worden georganiseerd voor en door leden. Het zijn geen geheel verzorgde arrangementen, maar reizen waarbij we ook inbreng van de deelnemers verwachten. Bijvoorbeeld in de vorm van gezamenlijk koken.
– CTWT wijst vooraf een coördinator aan. Deelnemers volgen de richtlijnen van de coördinator.
– Eventuele kosten dienen vooraf betaald te zijn. Een aanmelding is pas definitief op het moment dat de kosten zijn betaald.
– Restitutie is niet mogelijk. Deelnemers aan groepsreizen zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een annuleringsverzekering.
– Kosten voor groepsreizen zijn gebaseerd op accommodaties waar leden over het algemeen een kamer delen met andere leden. De coördinator maakt vooraf een kamerindeling.
– Deelnemers aan groepsreizen zijn zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering. CTWT sluit deze niet af.