NCK Prep: TT Almere

Een flinke groep CTWT-ers houdt ervan om met een ligstuur (of volledige Tijdritfiets) tegen de wind te beuken. Voor die leden is er het jaarlijkse NCK, een ploegentijdrit aan het eind van het seizoen.

De voorbereiding daarvoor begon afgelopen weekend in Almere met een 21km tijdrit voor teams van 4. CTWT was er met twee teams, ingedeeld door de TT coach Hugo.

De windmolens draaiden op volle toeren zaterdag maar dat kon de CTWT-ers niet deren. Het eerste team verloor onderweg Marcel maar wist desondanks met een gemiddelde van ruim 43 een achtste plek te veroveren.

Team 2 kwam ook met 3 man over de streep met ruim 39,7 gemiddeld. Belangrijker dan de tijden was het enthousiasme: er worden inmiddels al een flink aantal ploegentijdrit aangekruisd in de kalenders voor verdere afstemming.

CTWT TTT Almere 2017