Bas Classic breidt uit en Zuiderzee ronde gaat voor de overtreffende trap van episch!

Zuiderzeeronde

Op 2 juni wordt alweer voor de 5e keer door CTWT de Zuiderzee ronde verreden. Een “rondje” om wat vroeger de Zuiderzee was. Omdat het dit jaar het lustrum van deze rit is, heeft CTWT besloten om de kaap van de 400km te slechten. De meningen over dit idee zijn verdeeld šŸ˜‰ Dit jaar wordt ook de Wieringerpolder gerond. Die was tenslotte vroeger ook Zuiderzee. Check voor de datum en details de agenda of het forum.

 

Bas Classic

De Bas Classic is nog zo’n jaarlijks terugkerende activiteit. Ook dit jaar wordt hij weer georganiseerd. Op verzoek wordt de Classic uitgebreid met een 2e afstand. Naast de ca. 160km is er dit jaar ook de optie om 100km te rijden. En uiteraard wordt er weer afgesloten met een goede BBQ! Check voor de datum en details de agenda of het forum.