Dubbel cross weekend – Herfst! CTWTCX

Waar bij velen het seizoen eindigt met il Lombardia, begint het bij de veldrijders dan pas. Als de bladeren vallen, de wind kouder guurder wordt en de druppels op het raam tikken krijgen we weer de crosskriebels. Geen warme zolder met Zwift, maar slijk, gras en friet.

Afgelopen weekend waren er 2 crossen. Zaterdag grasmaaien in Montfoort en zondag schuine kanten rijden op de wal van de A12 bij Gouda.

Namens CTWT stonden zaterdag Martijn en Marcel aan de start. Voor Marcel z’n eerste KNWU cross. Een totaal andere cross dan de zanderige crossen die hij gewoon is. Marcel werd keurig 46e en Martijn pakt een mooie 24e plek bij de Masters.

Zondag trok de veldritfamilie naar Gouda. Een mooie cross op de wal bij de A12. De ondergrond was wonderbaarlijk redelijk droog. Jan Willem deed nog stoicijns bij de Amateurs mee en wist 38e te worden. Bij de Masters 40+ stond Martijn G. wederom aan de start nu samen met Martijn P. en Ronald. Martijn G. deed het nog beter dan zaterdag en pakte na een inhaalrace de 14e plek. Martijn P. werd 26e en Ronald werd bij de 50+ 28e.