Update cross uitslagen

Vorig weekend is er weer gecrosst door de veldrijders van CTWT. Nationaal werg er gereden in Albrandswaard. Daar stonden de Martijns aan de start bij de 40+. Op een zwaar parcours wisten ze beiden bij de top-20 te eindigen. Martijn Geenen op een mooie 14e plek en 5 plaatsen daarachter kwam Martijn Prins over de meet. Bij de Masters 50+ was het Ronald Brugmans die zich naar een 33e stek knokte.

Vorige week zondag deed de Amsterdamse Cross Competitie Nieuwveen aan. Het was totaal geen cross weer. Zon en lekker warm! Dat deed een aantal wegjeanetten van CTWT besluiten maar eens te gaan kijken wat dat crossen nu inhield. Namens CTWT stonden Jan Willem den Braber, Arjen Smit en kersverse moeder Ingrid Marges aan de start. Ondanks het warme weer werd het toch een zware moddercross. Jan Willem en Arjen wisten 14e en 35e te worden, waar Ingrid bij haar “comeback” ook 35e wist te worden.

CTWTer Steven maakte in Nieuwegein zijn crossdebuut met een 17e plek in Nieuwegein. Hij vond het voor herhaling vatbaar!

Afgelopen weekend werd er nationaal in Rhenen gereden. Een van de zwaardere parcoursen door het vele zand en het hoogteverschil. Jan Willem den Braber moest nog sprinten voor een 47e plek bij de amateurs waar Martijn Prins het een plekje beter deed bij de Masters, 46e.

Op zondag stonden er weer 3 CTWTers aan de start bij de ACC op Sloten. Dit keer Ronald Brugmans en Arjen Smit bij de 40+. Ronald reed helaas lek. Hoeveelste Arjen is geworden is op dit moment nog niet bekend. Ingrid Marges reed weer bij de dames. Na 1,5 ronde lang geknokt te hebben om 1 plek op te schuiven zag ze helaas de plek winst weer verloren gaan door een valpartij in de laatste ronde.