CTWT Winter Training @ Zwift

We hebben weer keiharde onderhandelingen met Zwift achter de rug maar we kunnen de CTWT ritten weer in plannen. Mijn voorstel is om 2 november iedere donderdagavond rond 20.00 te verzamelen in de virtuele wereld van Watopia, Londen of Richmond.

De donderdag blijkt een betere avond te zijn dan vrijdag en er was een slot in de event module rond 20.00 beschikbaar voor een trainingsrit.

Daarmee kom ik op het belangrijkste punt waar we CTWT-ers voor nodig hebben: er zijn Ride Leaders nodig en dat kan Harm niet elke keer zijn. Je hoeft niet veel te kunnen, de vereisten zijn:

– Je moet meerijden
– Je krijgt automatisch een pijl boven je
– Je mag het tempo aangeven met meldingen die bij iedereen prominent op het scherm verschijnen. Toetsenbord in de buurt is dus wel zo handig; anders moet je zo snel kunnen typen met je mobieltje

Als je de boel zo enigszins bij elkaar houdt, ben je geslaagd.

Dus; wie biedt zich aan om één of meerdere malen met een pijl boven het hoofd? Je hoeft echt niet elke week mee te doen. Graag een man of 10 zodat we ook echt iedere week de rit kunnen plannen. Doel is om het tot medio maart vol te houden.

Graag melden in dit topic op ons forum.