Trainingsweekend weer groot succes!

Het afgelopen trainingsweekend was weer een groot succes. Op vrijdag verzamelden de meesten van de 35 deelnemers zich al bij het onderkomen in Hombourg voor een mooie ronde. Gezien het grote aantal deelnemers en de eventuele niveau verschillen werd er gesplitst in meerdere groepen.

De weergoden waren ons gunstig gezind dit weekend. Geen regen! Geen sneeuw! De temperatuur was niet heel hoog. Maar op zaterdag bij de rit door de Eifel kon er zelfs op het terras gezeten worden. De zon deed ook zondags z’n best om het aangenaam te maken.

De meest gehoorde vraag tijdens het weekend was dit jaar dan ook “Wat doe jij aan?” En onderweg bleken er toch de nodige jacks en windstoppers naar de achterzakken te moeten verhuizen.

De inwendige mens werd ook weer goed verwend en wat wil je ook anders met 2 koks in het ledenbestand. Er waren weer veel trouwe leden die elk jaar mee gaan. Maar toch ook weer enkele nieuwe gezichten.

Kortom het was weer een weekend met een mooi aantal km’s, veel lol, goed eten en zon! Helaas was alleen door dat laatste het zo druk geweest bij het Hijgend Hert dat er maandag geen appeltaart meer was.