Meld je zsm aan voor de gratis BBQ (en clubkampioenschap)

Op 13 mei 2018 wordt het CTWT clubkampioenschap verreden met een afsluitende BBQ. Voor leden van CTWT en hun gezin is de BBQ gratis.

Hier kan je je aanmelden: Forum

Deelname staat open voor alle CTWT-ers en leden van het forum aangemeld voor 1 april 2018.
Let op: Om mee te kunnen doen heb je een KNWU basislidmaatschap nodig i.v.m. verzekering en aansprakelijkheid. Doordat CTWT een KNWU-vereniging is, hebben CTWT-leden hebben automatisch zo’n basislidmaatschap. Indien je als niet CTWT-lid wil deelnemen, moet je zelf voor een KNWU-basislidmaatschap zorgen. Bij de inschrijving wordt hiernaar gevraagd. Geen KNWU basislidmaatschap wil zeggen dat je niet kunt deelnemen, dus zorg hier op tijd voor.

De voornaamste doelstelling is om de kinderen een geweldige dag te bezorgen en de volwassenen te laten vooruitblikken op het cycloseizoen en naar wat komen gaat in het najaar. Tussendoor gaan we voor de gezelligheid een wedstrijdje rijden in twee categorieën waaruit de clubkampioenen naar voren moeten komen.

De dagindeling:

12.30 – 13.00 : Inschrijving Kids Race en afhalen rugnummers voor het Clubkampioenschap
13.30 – 14.00 : Proloog (tijdrit) over 1 ronde. We starten om de minuut.
13.33 – 14.03 : We genieten even van onze ‘1500 meter kuchjes’
14.30 – 15.00 : KIDS RACE. Hoogtepunt van de dag; in talloze categorieën wordt gestreden voor de medailles.
15.00 – 15.30 : Warming up
15.30 – 16.40 : Clubkampioenschap A-klasse (licentiehouders en niet-licentiehouders met dispensatie)
15.31 – 16.35 : Clubkampioenschap B-klasse (Niet-licentiehouders en dames)

De eerste ronde ‘cuisine’ van de BBQ wordt verwacht om 16.30. Graag eerst de kinderen de ruimte geven om aan te vallen. Na de finish mogen de deelnemers even uithijgen en vervolgens zonder enige gene snoeihard aanvallen.