Fietsweekend Teutoburger Wald


Van 27 tm 29 augustus was er het fietsweekend in het Teutoburger Wald. Het weekend was inderhaast ingelast ter compensatie van de vele vervallen activiteiten als gevolg van Corona. Zestien mensen togen naar Duitsland en ctwt had het bagagevervoer geregeld. Het was een topweekend, volgens de reacties:

Jan Willem: “Lekker gefietst en afgezien. De routes werden per dag mooier met als hoogtepunt de route van zondag. Lekker door het bos over de heuvelrug heen en weer, op en af. Iets meer km’s voorbereiding was misschien beter geweest. Dan had ik aan het einde van de ritten wellicht wat minder de kilometers af hoeven te tellen. Te vaak kijken hoe ver het nog is helpt niet
Wachten op eten duurt lang, maar het was het wachten waard en het bier tijdens het wachten smaakte goed.
Duitsers hebben goede bakkers. Prima pauze plekken met goede taart.
En natuurlijk lekker veel over van alles en nog wat geouwehoerd.

Robert: “Fantastisch weekend gehad, ben blij dat er voor mij als last-minute inschrijver nog een plekje was!  Prima hotel, vooral met een overheerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Ander positief punt van het hotel: de fohn op de kamer was perfect om schoenen en andere natte zooi te drogen. Perfecte omstandigheden om mijn nieuwe regenjasje te testen. En de test is geslaagd. Eindelijk een korenwolf (of zoiets) gezien.”