Club informatie

CTWT is een wielervereniging aangesloten bij de KNWU voor zowel licentiehouders als niet-licentiehouders. Cycling Team WielerToerist is een unieke vereniging. Het is een landelijke vereniging die is ontstaan vanuit het forum Wielertoerist.nl. CTWT is opgericht in 2007.

Het clubhuis is virtueel en bevindt zich op wielertoerist.nl. Op het forum kan zowel door leden als niet-leden worden gediscussieerd. Voor leden is een speciaal onderdeel van het forum beschikbaar; daarop worden ledenacties bekendgemaakt.

Het lidmaatschap bedraagt 35 euro per jaar (zowel voor licentiehouders als niet-licentiehouders). Voor gezinsleden die op hetzelfde adres als het “hoofdlid” wonen bedraagt de contributie 20 euro per jaar.

Alle leden worden automatisch basis lid van de KNWU en kunnen daarnaast ook nog zelf een KNWU licentie aanvragen. Met het basislidmaatschap krijg je korting op KNWU evenementen en tochten (ook NTFU toertochten). En je bent verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden (zie voor meer informatie www.knwu.nl).

De vereniging stelt zich ten doel het stimuleren van het beoefenen van de wielersport in de breedst mogelijke zin door haar leden. Onder meer door:
a. het bevorderen van gezamenlijke deelname van haar leden aan wielerevenementen, al dan niet met een wedstrijdelement;
b. het bevorderen van gezamenlijke training door haar leden;
c. het organiseren van wielerevenementen, al dan niet met een wedstrijdelement;
d. lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie, verder in deze statuten aan te duiden als ‘unie’;
e. alle andere activiteiten die de doelstelling van de vereniging bevorderen. Ger

Het bestuur

Martin Gerritsen (Voorzitter)
Pleun Stevens (Penningmeester)
Michel van der Hoeven (Secretaris)
Alwin Wijnands
Rob Thierig

Contact opnemen met het bestuur? Email naar info@ctwt.nl