Lid worden

CyclingTeam WielerToerist is in 2007 opgericht. We begonnen met een kleine 30 leden, en op dit moment heeft CTWT meer dan 160 leden.

CTWT is een unieke wielervereniging. Het is een landelijke vereniging ontstaan en georganiseerd via het forum wielertoerist en aangesloten bij de KNWU. Uniek in Nederland, met actieve leden die graag wedstrijden en cyclo’s rijden, met of zonder licentie. Op Mijn CTWT vind je diverse functies voor de leden voor o.a. het bestellen team kleding en het ledenoverzicht.

Lid worden en aanmelden gaat via  het forum wielertoerist. Het forum staat boordevol met informatie en allerhande discussies en tips. Om je als lid aan te kunnen melden moet je eerst aangemeld zijn op het wielerforum (klik hier om je te registreren op het forum). Aanmelden op het forum staat nog los van het lidmaatschap van CTWT.

Als je je daarna als lid wilt aanmelden ga je naar “MIJN CTWT” waarna je in het linker blokje de registratielink vindt (of hier).

Het lidmaatschap bedraagt 35 euro per jaar (zowel voor licentiehouders als niet-licentiehouders). Voor gezinsleden die op hetzelfde adres als het “hoofdlid” wonen bedraagt de contributie 20 euro per jaar.

De activiteiten van de vereniging worden vooral op het CTWT ledendeel van het forum besproken.Op het forum is er ook een speciaal onderdeel voor CTWT en voor de leden van CTWT.

Mocht je nog vragen hebben mail dan gerust naar Bestuur CTWT

11696237_951516548202051_9030734376343361240_o